Grdović se spasio utapanja na Concordiji


Zadarski pjevač u intervjuu za In Magazin otkrio je kako se trebao ukrcati na talijanski kruzer Costa Cocordia koji se nasukao, no u zadnji tren je otkazao putovanje i tako izbjegao tragediju. 
- Trebao sam biti na tom brodu, ali sam odgodio krstarenje za četvrti mjesec. Već sam bio na sličnom takvom brodu s Brankicom i prijateljima, svake godine idem. Slučajno me to pitate i vidite koja je to opet sreća. Možda da sam ja bio tamo to se ne bi desilo. Meni je jako žao, to je strašno velika tragedija - rekao je Mladen Grdović. Pjevač je povodom karnevala pjevao u Crikvenici. Tom prilikom otkrio je kako je na prošlogodišnjem nastupu pao na leđa ponesen dobrom atmosferom na koncertu. - Ja sam poznat po tome da ne nosim nikakve maske. Što mi je na srcu, to mi je u životu-  kazao je Grdović i dodao da ga politika nimalo ne zanima.No osvrnuo se na skorašnji referendum o ulasku Hrvatske u Europsku uniju.
- Mislim da bi možda bilo dobro da ipak budemo u Europi, da ne budemo otkačeni, a da svi opet uđu. Ali da opet imamo neki svoj čvrsti stav jer imamo tako lijepo more i krajeve - zaključio je pjevač. 

Nema komentara: